Informatiebijeenkomst

Bijeenkomst Duurzaamheid Loenen aan de Vecht afgelast 

De informatiebijeenkomst Duurzaamheid in Loenen aan de Vecht van Stichting Duurzame Vecht op 15 november gaat NIET door. Dit is besloten naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die door het kabinet ingesteld zijn. Er zal geen live-bijeenkomst zijn in het Web en ook GEEN online-verslaggeving. De organisatie betreurt het aflasten ten zeerste maar meent dat het onverantwoord is de bijeenkomst door te laten gaan gezien de omstandigheden.

Overleg

In overleg met de Dorpsraad Loenen aan de Vecht wordt de bijeenkomst verplaatst naar begin 2022. Daarover ontvangt u te zijner tijd bericht. We hopen u begin volgend jaar weer te ontmoeten zodat we stappen kunnen zetten in de verduurzaming. Mocht u nu al duurzame maatregelen willen treffen dan kunt u allerhande adviezen vinden op www.duurzamevecht.nl.

Namens Dorpsraad Loenen aan de Vecht en Stichting Duurzame Vecht,

Domien Reinders en Ralph van Elburg 

Ps. Mocht u nog vragen hebben, mail dan naar informatiebijeenkomst@duurzamevecht.nl

Aanmelden is noodzakelijk i.v.m de beperkte capaciteit van de locatie.

Volg de bijeenkomst online

Ben je niet in de gelegenheid om de bijeenkomst op 15 november bij te wonen? De bijeenkomst wordt live uitgezonden op YouTube.

Klik op de afbeelding om naar de live uitzending te gaan. 

De uitzending opent in een nieuw scherm. Daar is ook de mogelijk om tijdens de uitzending te chatten met een energie ambassadeur.

Speciale wijkinformatie

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Loenen aan de Vecht. Maar ook als je hier niet woont kan deze avond interessant zijn.

Er is een speciaal wijkinformatieblad gemaakt over dit deel van de gemeente. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen.

Ook voor andere wijken waar we al eerder bijeenkomsten gehouden hebben, zijn informatiebladen gemaakt.

Vragen en antwoorden

De vragen worden tijdens de avond waar mogelijk direct beantwoord door een team van energieambassadeurs. Zij zijn aanwezig. Als de vragen niet direct kunnen worden beantwoord, worden ze later toegevoegd aan deze site.

Bij eerdere bijeenkomsten zijn ook al veel vragen gesteld en beantwoord. Kijk eens of jouw vraag er tussen staat. 

Hoewel de eerdere bijeenkomsten voor specifieke wijken bedoeld zijn, zijn ze ook zeer interessant voor inwoners uit andere wijken en kernen die zich ook bezighouden met energiebesparing van hun woningen. 

Uiteraard zijn er ook nog onze algemene informatiebladen op deze site en informatiefilmpjes op YouTube over de diverse onderwerpen. 

Advies per wijk

Webinars 2020 - 2021

Door de corona-maatregelen konden we geen bijeenkomsten organiseren. Daarom gaven wij sinds november 2020 webinars voor per wijk of kern die je op een aangekondigd moment gewoon thuis vanuit je luie stoel kunt volgen, maar later ook nog terug kunt kijken. Voor diverse wijken zijn 2020 en 2021 webinars geweest. Deze kan je hieronder bekijken. 

Voor de wijken zijn speciale wijk informatiebladen gemaakt.

Na een bijeenkomst in Breukelen in oktober zien we ons helaas genoodzaakt voorlopig weer geen fysieke bijeenkomsten te organiseren. Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen via onze site en onze nieuwsbrief. 

 

Wijkinfo Oud Zuilen
Wijkinfo Tienhoven, Oud Maarsseveen, Molenpolder, Maarsseveen
Wijkinfo Fazantenkamp, Reigerskamp en Boomstede
Wijkinfo Breukelen Noord
Wijkinfo Loenen Dorp

Presentaties wijkavonden

Breukelen - Noord

Klik op de onderstaande afbeelding voor de presentatie

Hieronder kan je de uitzending van de informatie avond terugkijken.

Wijk webinars

Wijkbijeenkomsten 2019 - 2020

Eind 2019 zijn wij gestart met wijkbijeenkomsten. Het motto van de avonden was: “Geld en energie besparen én een comfortabeler huis? Het kan”. Alle presentaties die getoond zijn bij de wijkbijeenkomsten staan hier: 

Zandweg-Oostwaard 12 maart 2020

Otter-maten 24 februari 2020

Bloemstede 12 februari 2020

Staatslieden en Zeehelden 28 januari 2020

Streekmuseum Vredegoed 17 december 2019

Zogwetering & Dichters en Lanen 27 november 2019

De informatie die wordt gegeven op de wijkavonden staat ook in onze informatiebladen. Deze zijn te bekijken als samenvatting maar ook als bestand te downloaden. Door de corona-maatregelen zijn er momenteel geen informatie-avonden. Wel organiseren we webinars. Kijk op onze speciale webinar pagina welke al geweest zijn.