Informatiebijeenkomst Kockengen 17 mei

Om duurzame maatregelen onder de aandacht te brengen en toe te lichten organiseert Stichting Duurzame Vecht een informatie-avond in Kockengen. De hybride warmtepomp, maar ook zonnepanelen en isolatie van vloer, dak en muur komen aan de orde. Er worden filmpjes getoond en er zullen verschillende energie-ambassadeurs van de stichting aanwezig zijn voor uitleg. Daarbij zal ook de inkoopactie die de gemeente momenteel organiseert met Winst uit je Woning de revue passeren. De succesvolle actie loopt nog tot eind mei en inwoners van Stichtse Vecht kunnen nog steeds aanhaken bij de actie. 

Ruimte voor vragen

Natuurlijk is er tijdens de avond veel ruimte voor vragen vanuit de inwoners. Er zijn energie-ambassadeurs aanwezig die antwoorden kunnen geven. Ook zullen er folders en flyers zijn over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zogenoemde informatiebladen zijn speciaal voor de verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. Op deze site staan alle informatiebladen

Wijkinformatieblad over Kockengen

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Kockengen. Daarom is een speciaal informatieblad gemaakt. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. 

Via deze link opent het informatieblad in een nieuw tabblad: wijkinformatieblad Kockengen

Energiegesprek

Heb je vragen over verduurzaming van je huis? De Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? Vraag dan een energiegesprek aan.