Informatiebijeenkomst 13 juni Loenen aan de Vecht

De informatiebijeenkomst duurzaamheid in Loenen aan de Vecht van Stichting Duurzame Vecht is op 13 juni. Onderwerp is het verduurzamen van woningen. De hybride warmtepomp, zonnepanelen, isolatie van muren, vloer en dak zullen worden besproken. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Dorpsraad Loenen aan de Vecht in  ‘t Web in Loenen aan de Vecht.

Bij de informatieavond over verduurzaming van woningen hebben we het onder andere over isolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Ook inzicht in energieverbruik, kleine ingrepen en duurzaamheidsleningen worden behandeld. Dus ook voor huurders is het een interessante bijeenkomst.

Aanbrengen duurzame oplossingen tijdens de bouw

Ruimte voor vragen

Natuurlijk is er tijdens de avond veel ruimte voor vragen vanuit de inwoners. Er zijn energie-ambassadeurs aanwezig die antwoorden kunnen geven. Ook zullen er folders en flyers zijn over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zogenoemde informatiebladen zijn speciaal voor de verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. 

Op deze pagina staan alle informatiebladen

Wijkinformatieblad over Loenen aan de Vecht

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Loenen aan de Vecht. Daarom is een speciaal informatieblad gemaakt. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. 

Via deze link opent het informatieblad in een nieuw tabblad: wijkinformatieblad Loenen aan de Vecht

Informatie avond

Kijk hier naar de opname van de informatie avond in Loenen aan de Vecht op 13 juni 2022.

Energiegesprek

Wil je niet wachten tot 13 juni met vragen over verduurzaming van je huis? Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? Vraag dan een energiegesprek aan.