Informatiebijeenkomst Nieuwer ter Aa 20 juni

Om duurzame maatregelen onder de aandacht te brengen en toe te lichten organiseert Stichting Duurzame Vecht een informatie-avond in Nieuwer ter Aa. De hybride warmtepomp, maar ook zonnepanelen en isolatie van vloer, dak en muur komen aan de orde. Er worden filmpjes getoond en er zullen verschillende energie-ambassadeurs van de stichting aanwezig zijn voor uitleg. Daarbij zal ook de inkoopactie van de gemeente met Winst uit je Woning de revue passeren. 

Ruimte voor vragen

Natuurlijk is er tijdens de avond veel ruimte voor vragen vanuit de inwoners. Er zijn energie-ambassadeurs aanwezig die antwoorden kunnen geven. Ook zullen er folders en flyers zijn over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zogenoemde informatiebladen zijn speciaal voor de verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. Op deze site staan alle informatiebladen

Wijkinformatieblad over Nieuwer ter Aa

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Nieuwer ter Aa. Daarom wordt een speciaal informatieblad gemaakt. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. 

Via deze link opent het informatieblad in een nieuw tabblad: wijkinformatieblad Nieuwer-ter-Aa

Energiegesprek

Heb je vragen over verduurzaming van je huis? De Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? Vraag dan een energiegesprek aan.