Bespaar geld én energie

NIEUW: Inloopspreekuur energieloket

De Stichting Duurzame Vecht is een energieloket gestart in de bibliotheek. Drie zaterdagochtenden kunt u daar terecht met al uw vragen over wat u kunt doen aan energiebesparing. Voor iedereen die vragen heeft op het gebied van duurzaamheid. Voor hen die willen besparen op hun gas- en elektriciteitsrekening en ook voor tips voor het isoleren van de woning.

De gemeente Stichtse Vecht heeft als doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Wat betekent dat? Moeten alle woningen van het gas af? Gaat iedereen isoleren? Ik heb een oud huis, moet ik ook wat doen? Ik heb een huurhuis, kan ik zelf iets doen? Veel is nog onduidelijk. Maar het is goed om alvast na te denken wat u vandaag al kunt doen. Zodat u geld en energie bespaart. Kom met uw vragen naar het energieloket. Breng de jaarverbruikscijfers van uw gas en elektriciteit mee, dan weten we direct waar we over praten. De spreekuren worden verzorgd door de energie-ambassadeurs van Duurzame Vecht en zij zijn nu nog drie zaterdagen beschikbaar voor al uw vragen over energie en duurzaamheid.
U kunt voor meer informatie een aanvraag doen voor een keukentafelgesprek over energiebesparing en isolatie bij u thuis.

Openingstijden energieloket

Zaterdag 12 oktober, zaterdag 9 november en zaterdag 14 december.
Steeds van 10.00-12.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen.
Een afspraak maken is niet nodig.

Waar:

Bibliotheek Breukelen, Schepersweg 6c, Breukelen.

De energie-ambassadeurs van dienst: Piet Paul en Gerhard Hof.