Advies op maat over energiebesparing

Energieloket in de Bibliotheek Breukelen

Wil je graag weten hoe je energie kunt besparen of wil je advies over isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Kom dan zaterdagochtend 9 november naar het Energieloket in de Bibliotheek Breukelen. De energieadviseurs van Stichting Duurzame Vecht Piet Paul en Gerhard Hof zitten er klaar voor tussen 10.00 en 12.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Met eenvoudige acties of simpele aanpassingen is er vaak al veel energie te besparen. En dat is goed voor het milieu én voor je eigen portemonnee. Maar om wat voor acties of aanpassingen gaat het dan? Het energieloket kan daar antwoord op geven.

Tips

Iedere tweede zaterdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur zitten de mensen van het energieloket Duurzame Vecht klaar om je vragen te beantwoorden en je advies te geven. Van tips voor het besparen van gas en elektra tot tips waar je op moet letten als je een grote investering gaat doen als het laten isoleren van je huis.

Het Energieloket is een initiatief van Duurzame Vecht en is bij de Bibliotheek in Breukelen, Schepersweg 6c, Breukelen Meer weten? Kijk op www.duurzamevecht.nl.

Duurzamehuizenroute

Aansluitend aan je bezoek aan het energieloket ga je langs duurzame huizen in Stichtse Vecht. Om inspiratie op te doen en om te zien hoe anderen hun huis duurzamer hebben gemaakt! Kijk op https://duurzamehuizenroute.nl/ voor meer informatie.