elektrisch rijden auto Breukelen huren

De allernieuwste 100% elektrische auto met een bereik van maar liefst 300 kilometer bij jou in de buurt? Dat kan met We Drive Solar. Een concept waarbij elektrische auto’s, die rijden op zonne-energie, gedeeld worden door bewoners en organisaties in de provincie Utrecht. Met als doel minder autobezit en meer duurzame mobiliteit.

Gemeente Stichtse Vecht staat positief tegenover het initiatief en ondersteunt het waar mogelijk. Initiatiefnemer Robin Berg timmert hard aan de weg om een duurzaam energiesysteem te realiseren waarvan de auto’s onderdeel uitmaken. Dit zogenoemde Lomboxnet bouwt schoolzonnecentrales in de provincie Utrecht en afgelopen jaar werden er 480 panelen die zonnestroom opwekken op het Niftarlake College in Maarssen geplaatst. Een volgende stap is samen elektrisch rijden.

Hoe werkt het?
Met de allernieuwste 100% elektrische auto met een bereik van 300 kilometer hoeft de deelnemer nooit meer te tanken, wordt er op 100% schone energie gereden en heeft men het gemak van een eigen vaste parkeer-en oplaadplek in de buurt. Deelnemers bepalen zelf hoeveel ze betalen. Met het instaptarief van € 99,- per maand hebben ze 2.500 km per jaar tot hun beschikking. De auto is te reserveren via een app. Nieuwsgierig? Meld dit dan op www.wedrivesolar.nl. Samen met Duurzame Vecht organiseert We Drive Solar dan een informatiebijeenkomst in Stichtse Vecht.