Informatiebijeenkomst 5 oktober Nigtevecht

Energiestress, energierekening, energie-armoede, energietoeslag…. Als je het nieuws een beetje volgt, kan er maar een thema centraal staan: energie besparen! 
 
Op woensdag 5 oktober organiseert Stichting Duurzame Vecht een avond bedoeld voor huurders en woning eigenaren van Nigtevecht. Het centrale thema op deze avond is energie besparen. De avond start om 20.00 en zal ongeveer twee uur duren.
 

Bij de informatiebijeenkomst over verduurzaming van woningen hebben we het onder andere over isolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Ook inzicht in energieverbruik, kleine maatregelen om energie te besparen en duurzaamheidsleningen worden behandeld. Dus ook voor huurders is het een interessante bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor al je vragen over verduurzaming en energieverbruik.

Meld je hieronder -gratis- aan voor de bijeenkomst energie besparen op 5 oktober 20.00 in het Dorpshuis van Nigtevecht.

Als je niet in de gelegenheid bent om te komen kan je hieronder de bijeenkomst live volgen via YouTube.

Aanbrengen duurzame oplossingen tijdens de bouw

Ruimte voor vragen

Op de avond is er gelegenheid voor bezoekers om vragen te stellen. Ook zijn er energie-ambassadeurs aanwezig waarmee inwoners in gesprek kunnen gaan. Daarbij liggen er folders en flyers over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zijn gratis mee te nemen. Ook zijn er speciaal gemaakte informatiebladen over verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. Deze staan op deze pagina: informatiebladen

Woning informatieblad over Nigtevecht

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Nigtevecht. Daarom wordt hier een speciaal informatieblad gemaakt. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. 

Via deze link opent het informatieblad op een nieuw tabblad: Informatieblad Nigtevecht

 

Kijk hier naar de bijeenkomst in Nigtevecht 5 oktober

Energiegesprek

Wil je niet wachten tot 5 oktober met vragen over verduurzaming van je huis? Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? Vraag dan een energiegesprek aan.