Wijktafel Pauwenkamp 24 november 2022

Donderdag 24 november 2022 wordt om 20.00 uur de wijktafel Pauwenkamp gehouden in Het Niftarlake College, ingang locatie brugklas. De inloop is vanaf 19.30 uur.

De Stichting Duurzame Vecht is uitgenodigd om de bewoners van Pauwenkamp te informeren over duurzaam wonen.

Maarssenbroek lucht 2 high res

Aan bod komen onder andere isolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Ook inzicht in energieverbruik, kleine maatregelen om energie te besparen en duurzaamheidsleningen worden behandeld. Voor eigenaren en huurders is het een interessante bijeenkomst. De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners van Pauwenkamp. De toegang is gratis.

Agenda

De agenda is als volgt:

  • opening door de voorzitter Pauwenkamp
  • mededelingen van de wijkcommissie
  • bewoners aan het woord
  • Pauze 
  • informatie Stichting Duurzame Vecht 

 

De afsluiting van de avond is om ongeveer 21.30 uur

Ruimte voor vragen

Natuurlijk is er tijdens de avond ruimte voor vragen vanuit de inwoners. Er zijn energie-ambassadeurs aanwezig die antwoorden kunnen geven. Ook zullen er folders en flyers zijn over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zogenoemde informatiebladen zijn speciaal voor de verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. 

Op onze site staan alle informatiebladen

Ook is er via ons YouTube kanaal:  youtube.com/@duurzamevecht informatie te vinden over energiebesparing.

Energiegesprek

Wil je niet wachten tot 24 november met vragen over verduurzaming van je huis? De Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? Vraag dan een energiegesprek aan.