Pilot Energieloket in de Bibliotheek Breukelen

Wil je weten hoe je energie kunt besparen of wil je advies over isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Kom dan zaterdagochtend 14 december naar het Energieloket in de Bibliotheek Breukelen. Dan is het voorlopig de laatste keer dat de energieadviseurs van Stichting Duurzame Vecht Piet Paul en Gerhard Hof daar zitten.

Het loket is een test om te kijken of en hoe het onderwerp energietransitie en -besparing speelt bij de inwoners van Stichtse Vecht. Of er vragen zijn waar men antwoord op wil. Voorlopig loopt het niet storm maar Piet en Gerhard zetten door. ‘Het is een kwestie van lange adem’, zegt Piet Paul. ‘We weten uit onze keukentafelgesprekken die we houden in de wijken in Stichtse Vecht dat de inwoners echt wel met het onderwerp bezig zijn. Dus kunnen mensen ook naar ons toekomen in plaats van dat wij naar hen gaan.’

Flyer

Gerhard Hof: We geven tips voor het besparen van gas en elektra tot advies waar je op moet letten als je een grote investering gaat doen als het laten isoleren van je huis. We hebben deze tips en adviezen ook in een flyer gezet. Die is via deze link te downloaden >>. Het energieloket is een initiatief van Stichting Duurzame Vecht en is zaterdag 14 december open tussen 10.00 en 12.00 uur. Het advies is gratis. En afspraak maken is niet nodig. Je kunt er gewoon binnenlopen. De locatie is De Bibliotheek in Breukelen, Schepersweg 6c.