Succesvolle start wijkaanpak Duurzame Vecht in Zogwetering, Dichters & Lanen

De eerste informatiebijeenkomst over energiebesparing- en opwekmaatregelen is enthousiast ontvangen. De avond werd woensdag 27 november georganiseerd in de Vondel in Maarssen door de wijkcommissie Zogwetering, Dichters & Lanen in samenwerking met Stichting Duurzame Vecht in het kader van de wijkaanpak over duurzaamheid en energietransitie.

   

Rik Peeters, coördinator energieambassadeurs van Duurzame Vecht gaf een heldere presentatie over onder meer ‘geen-spijtmaatregelen’. Geen spijt-maatregelen zijn maatregelen die genomen kunnen worden zonder de toekomstige energietransitieplannen te doorkruisen. U hoeft dus niet bang te zijn dat de investering weggegooid geld is. Ze leveren ondertussen wel winst in de portemonnee en verhogen het wooncomfort. De energieambassadeurs vertellen graag wat in uw situatie slimme tips zijn.

U kunt via onderstaande afbeelding de presentatie downloaden.

Informatieavonden en keukentafelgesprek

Voor vragen en informatie over de presentatie stuurt u een mailtje naar info@duurzamevecht.nl of belt u met een van de energieambassadeurs. De komende tijd organiseert Duurzame Vecht meer informatieavonden in wijken. Deze worden opgenomen in de agenda. De avonden zijn bestemd voor inwoners uit de wijken zodat er advies op maat kan worden gegeven. Uitnodigingen volgen.

Voor een keukentafelgesprek met een advies op maat, meldt u zich ook bij een energieambassadeur of stuurt u een mailtje naar
energieadvies@duurzamevecht.nl