Informatiebijeenkomst 3 november Vreeland

Energiestress, energierekening, energie-armoede, energietoeslag…. Als je het nieuws een beetje volgt, kan er maar een thema centraal staan: energie besparen! 
 
Op donderdag 3 november organiseert Stichting Duurzame Vecht een avond bedoeld voor huurders en woning eigenaren van Vreeland. Het centrale thema op deze avond is energie besparen. De avond start om 20.00 en zal ongeveer twee uur duren. Inloop vanaf 19.30 uur.
 

Bij de informatiebijeenkomst over verduurzaming van woningen hebben we het onder andere over isolatie, zonnepanelen en (hybride) warmtepompen. Ook inzicht in energieverbruik, kleine maatregelen om energie te besparen en duurzaamheidsleningen worden behandeld. Dus ook voor huurders is het een interessante bijeenkomst.

 

Aanbrengen duurzame oplossingen

Ruimte voor vragen

Op de avond is er gelegenheid voor bezoekers om vragen te stellen. Ook zijn er energie-ambassadeurs aanwezig waarmee inwoners in gesprek kunnen gaan. Daarbij liggen er folders en flyers over diverse onderwerpen zoals het nut van ventilatie, woningen in diverse bouwjaren, besparingstips et cetera. Deze zijn gratis mee te nemen. Ook zijn er speciaal gemaakte informatiebladen over verduurzaming van woningen in Stichtse Vecht geschreven. Deze staan op deze pagina: informatiebladen

Woning informatieblad over Vreeland

We richten ons in deze informatiebijeenkomst speciaal op de woningen van Vreeland. Daarom wordt hier een speciaal informatieblad gemaakt. Hierin staan details over de woningen en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. Zodra deze informatie beschikbaar is wordt deze hier geplaatst.

 

Aanmelden informatie avond

Aanmelden voor de informatie avond is noodzakelijk in verband met de capaciteit van de zaal.

Als er te veel aanmeldingen zijn, kom je op een wachtlijst. We laten je dan later weten of je alsnog kunt komen. Mocht de zaal vol zijn dan is de bijeenkomst op de avond zelf live te volgen via deze pagina. 

Live stream bijeenkomst Vreeland 3 november

Hieronder is op 3 november de livestream van de bijeenkomst te volgen via YouTube

Energiegesprek

Wil je niet wachten tot 3 november met vragen over verduurzaming van je huis? 

Stichting Duurzame Vecht heeft een energieloket waar je terecht kunt met vragen over het verduurzamen van je woning. Heb je een ander huis gekocht, ga je verbouwen of renoveren? En wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij? 

Vraag dan een energiegesprek aan.