Webinar Duurzame Vecht

Op 22 april 2021 is er een online-bijeenkomst geweest over energiebesparende maatregelen die zorgen voor comfort en een lagere energierekening. 

Deze keer richtten we ons op de wijken Fazantenkamp, Reigerskamp en Boomstede.

In het webinar wordt ingegaan op het toepassen van energiebesparende maatregelen voor de woning. Hoe kun je het gas- en elektraverbruik verminderen?

*Aanmelden is niet verplicht. Op de dag van het webinar krijg je herinnering met een link naar het webinar. Na het webinar wordt een enquête gestuurd en de gestelde vragen worden beantwoord.

Op het formulier kun je ook aangeven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

Vragen

De vragen worden waar mogelijk direct beantwoord door een team van energieambassadeurs die tijdens de online-bijeenkomst stand by zijn. Andere antwoorden worden later toegevoegd aan de site.

Het webinar is bedoeld voor inwoners van bovenstaande wijken, maar is ook zeer interessant voor inwoners uit andere wijken en kernen die zich met energiebesparing bezighouden.

Vorige webinars

Er zijn inmiddels een aantal succesvolle webinars gehouden voor verschillende wijken in de gemeente Stichtse Vecht. Deze zijn hier terug te kijken.

In 2021 zullen er meer webinars gegeven worden. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zie hiervoor de link onderaan deze pagina.

Speciale wijkinformatie

Er is voor de wijken Fazantenkamp, Reigerskamp en Boomstede een speciaal informatieblad gemaakt. Met details over de woningen ter plaatse en energiebesparende maatregelen die daarbij passen. Klik hier.

Algemene Webinars

Wijk webinars

Informatie filmpjes