Webinars Duurzame Vecht

Op 22 april 2021 was onze laatste online-bijeenkomst over energiebesparende maatregelen die zorgen voor comfort en een lagere energierekening. 

In het webinar werd ingegaan op het toepassen van energiebesparende maatregelen voor de woning. Hoe kun je het gas- en elektraverbruik verminderen?

*Aanmelden is niet verplicht. Op de dag van het webinar krijg je herinnering met een link naar het webinar. Na het webinar wordt een enquête gestuurd en de gestelde vragen worden beantwoord.

Op het formulier kun je ook aangeven of je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Webinars

Er zijn inmiddels een aantal succesvolle webinars gehouden voor verschillende wijken in de gemeente Stichtse Vecht. Deze zijn hier terug te kijken.

In 2021 zullen er meer webinars gegeven worden. Als je op de hoogte wilt blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zie hiervoor de link onderaan deze pagina.

Speciale wijkinformatie

Er zijn voor de wijken Oud Zuilen, Tienhoven, Oud Maarsseveen, Molenpolder, Maarsseveen en Fazantenkamp, Reigerskamp en Boomstede een speciale informatiebladen gemaakt.

Hierin staan details over de woningen ter plaatse en energiebesparende maatregelen die daarbij passen.

Vragen en antwoorden

De vragen werden waar mogelijk direct beantwoord door een team van energieambassadeurs die tijdens de online-bijeenkomst stand by zijn. Andere antwoorden zijn later toegevoegd aan de site.

Alle webinars zijn bedoeld voor inwoners van specifieke wijken, maar zijn ook zeer interessant voor inwoners uit andere wijken en kernen die zich met energiebesparing bezighouden.

Uiteraard zijn er ook nog onze informatiebladen en informatiefilmpjes.

Wijk webinars

Algemene Webinars