Doe mee aan de workshop Plasticvrij Koken!

Na het grote succes van onze eerste workshop #DuurzaamKoken, waarin we hebben gekookt met “verspild voedsel” uit de Magic Box van Too Good to Go, is het tijd voor weer een nieuwe kookuitdaging. En dat wordt… Plasticvrij Koken!

Op 11 juni organiseert Duurzame Vecht de workshop #PlasticvrijKoken voor jongeren uit de gemeente Stichtse Vecht. Er wordt namelijk ongelofelijk veel plastic geproduceerd en meer dan 40 procent van al het geproduceerde plastic gebruiken we maar één keer. Ook in de supermarkt zitten heel veel producten in een plastic verpakking. Dat kan toch anders?!

Vanwege de corona-maatregelen is het nu niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen om met elkaar te koken. Maar daar hebben we wat op bedacht! Jullie krijgen allemaal vooraf een Duurzame Vecht Box thuisbezorgd met daarin lekkere, lokale en plasticvrije producten. Via een videoverbinding en een livestream gaan we dan op 11 juni, onder leiding van chef-kok Rik van der Schaft, kijken hoe we van die producten een lekkere, lokale en plasticvrije maaltijd kunnen maken.
Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Meld je dan nu aan!

Wat: Workshop Plasticvrij Koken
Voor wie: Jongeren van 12 tot 25 jaar uit de gemeente Stichtse Vecht
Waar: Gewoon thuis, maar met een live-verbinding met Maarssen aan de Kook
Wanneer: donderdag 11 juni van 16.00 tot 17:30 uur
Kosten: jouw energie en enthousiasme!

VOL = VOL!
Aanmelden via dit formulier is verplicht, aangezien je van tevoren een DV-box krijgt. Aanmelden kan ook alleen als je woonachtig bent in de gemeente Stichtse Vecht, in verband met de bezorging van de box.

Heb je vragen? Neem dan even contact op met de organisatoren:
Joost Vosmer (joostvosmer@duurzamevecht.nl)
Sanne van den Broek (sannevandenbroek@duurzamevecht.nl