Kom naar het energieloket

Voor informatie over verduurzamen van je huis ga je naar het energieloket van Stichting Duurzame Vecht. Ook voor vragen over het besparen van energie of duurzaam leven kun je er terecht. We hebben een loket in het MEC in Maarssenbroek, eentje in het brugwachtershuisje in Maarssen-Dorp en sinds kort rijdt er een mobiel loket door de kernen.

Ralph van Elburg is de energie-adviseur die wekelijks spreekuur houdt in de loketten. Hij krijgt daarbij hulp van de energieambassadeurs. Je hoeft geen afspraak te maken, maar gaat gewoon langs. En schuift aan. Het kan zijn dat je even moet wachten, maar dat is nooit erg. Er ligt informatiemateriaal om te lezen en de koffie staat klaar! 

Bezoektijden energieloket 

LET OP: ZOMERSTOP: Vanaf 28 augustus is het loket weer open

– Brugwachtershuisje: elke woensdag tussen 10.00 en 13.00 uur

(Breedstraat 2, Maarssen-Dorp)

-MEC: elke eerste vrijdag van de maand tussen 10.00 en 13.00 uur 

(Reigerskamp 197, Maarssenbroek)

Eerstvolgend loket is weer in het MEC op 7 juni. 

Mocht je op andere tijden advies nodig hebben over isolatie, zonnepanelen of andere duurzame maatregelen, vraag dan een gratis energiegesprek aan. 

Geen afspraak nodig

Een afspraak maken voor het energieloket hoeft niet. Je kunt gewoon binnenlopen. Deze service van Stichting Duurzame Vecht is gratis voor de inwoners van de gemeente Stichtse Vecht. Net als de koffie of thee trouwens.

Online

Komen de bezoektijden van het energieloket je niet uit? Kijk dan bij de mogelijkheden die we online aanbieden. Van een (gratis) live keukentafelgesprek tot een gesprek online. Dus heb je vragen over verduurzamen? Van je huis en van je leven? Weet je niet waar te beginnen of wil je ideeën horen? Onderneem actie. Kom langs bij het energieloket of stel je vraag online.  

Brugwachtershuisje Maarssen

brugwachtershuisje

MEC Maarssenbroek

energieloketopening

Meer weten?

Wil je op andere dagen vragen stellen aan de mensen van Stichting Duurzame Vecht? Over het verduurzamen van woningen? Of een duurzamer leven? Stuur dan een mailtje naar info@duurzamevecht of kijk op de site bij bijvoorbeeld de informatiebladen. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk energiegesprek met één van onze vrijwillige energieambassadeurs. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis. Het kan zowel online als bij je thuis worden gehouden. Klik hier

Aanmelding succesvol

Je aanmelding voor debijeenkomst is ontvangen. Straks krijg je een bevestiging per mail. Let op dat deze ook in de SPAM terecht kan komen.

Via de mail houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen en andere belangrijke mededelingen.

Je mag de pop-up nu sluiten.

Aangemeld voor de workshops

Je bent aangemeld voor de workshops

Straks krijg je een bevestiging per mail. De dag van de workshops krijg je nog een herinnering. Het kan zijn dat hier dan nog een gewijzigde tijd in staat.

Je kan deze pop-up nu sluiten.

Het formulier is succesvol verstuurd. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Als je die over een half uur nog niet ontvangen, kijk dan eerst even in je SPAM box.

Staat het daar ook niet in, neem dan contact op via de mail: warmtebeeld@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten.

 

Met vriendelijke groet

Stichting Duurzame Vecht

Formulier verzonden

Het formulier is succesvol verstuurd. 

Straks krijg je een bevestiging per mail met de ingevulde antwoorden. Daarna gaan we op zoek naar een energie ambassadeur voor jouw gesprek. Deze zal dan contact met je opnemen over de verdere gang van zaken.

Als je binnen twee dagen geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op via de mail: energieloket@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten je gaat dan terug naar het energieloket.

Met vriendelijke groet

Energieloket Duurzame Vecht

Aanvraag Energie gesprek

Ik wil graag een energie gesprek met een energie ambassadeur aanvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies