Energie-advies

Ik wil mijn huis verduurzamen, maar waar begin ik? Ik zie door de bomen het bos niet meer! Je hebt een ander huis gekocht, gaat verbouwen of renoveren. Dan wil je een advies van een deskundige en onafhankelijke partij.

Maak een afspraak voor een persoonlijk energie-advies bij het -digitale- energieloket. Benader een energie-ambassadeur of kijk of er een webinar over je wijk online staat. We sommen hieronder de mogelijkheden op voor energie-advies.  

energie-lasten-verlagen-stichting-duurzame-vecht

Digitaal energieloket

Een energie-adviesgesprek bij het -digitale- energieloket is bedoeld als een eerste gesprek over energiebesparing, isolatie en andere mogelijkheden om je huis te verduurzamen. Dit gesprek met een energie-ambassadeur van Duurzame Vecht is gratis.
Maak hier een afspraak en je kunt in een online-gesprek je vragen stellen.

Betaald energieadvies gesprek

Als je al het een en ander weet over het verduurzamen van je huis, en de puntjes op de i wilt zetten, maak je afspraak met een opgeleide onafhankelijke energie-ambassadeur van Duurzame Vecht. Deze maakt een uitgebreide inventarisatie en geeft advies op maat. Daarvoor betaal je een klein bedrag.
Maak hier een afspraak.

Informatie per wijk

Stichting Duurzame Vecht is in 2020 gestart met het houden van informatie-avonden per wijk over energiebesparing, isolatie en het verduurzamen van woningen. Een slimme manier om energie-advies te krijgen. Door corona zijn de bijeenkomsten gestopt. Online gaan we verder.
Lees hier hoe.

Advies per wijk

Webinars

Door de corona-maatregelen kunnen we geen bijeenkomsten organiseren. Daarom geven wij webinars voor per wijk of kern die je op een aangekondigd moment gewoon thuis vanuit je luie stoel kunt volgen, maar later ook nog terug kunt kijken. De eerste twee webinars voor Zandweg-Oostwaard en Valkenkamp zijn ondertussen geweest.

Kijk onze vorige webinars hieronder terug.

Eind 2019 zijn wij gestart met wijkbijeenkomsten. Het motto van de avonden was: “Geld en energie besparen én een comfortabeler huis? Het kan”. Alle presentaties die getoond zijn bij de wijkbijeenkomsten staan hier: 

Zandweg-Oostwaard 12 maart 2020

Otter-maten 24 februari 2020

Bloemstede 12 februari 2020

Staatslieden en Zeehelden 28 januari 2020

Streekmuseum Vredegoed 17 december 2019

Zogwetering & Dichters en Lanen 27 november 2019

De informatie die wordt gegeven op de wijkavonden staat ook in onze informatiebladen. Deze zijn te bekijken als samenvatting maar ook als bestand te downloaden. 

Afspraak inplannen

Maak hier een afspraak voor persoonlijk energie-advies. Onze energieambassadeurs zitten klaar in het -digitale- energieloket voor alle vragen over zonnepanelen, isolatie of subsidie voor het verduurzamen van je woning. 

In de onderstaande agenda kun je eenvoudig een afspraak maken voor een persoonlijk energie-advies.

Een afspraak voor betaald advies aanvragen, gaat op precies dezelfde manier. Dit advies gaat dieper in op de mogelijkheden van verduurzaming van je woning. Het is een advies op maat. Geef aan dat je dit wilt en een van onze speciaal opgeleide energie-ambassadeurs neemt dan contact op voor een afspraak.

Door de corona-maatregelen is het loket voorlopig alleen online. Maar dat maakt het advies van onze energieambassadeurs er niet minder om! Zodra het weer mogelijk is zullen we het live-contact via het energieloket in de bibliotheken weer oppakken.