Isolatie van je huis verbeteren? Vraag dan een gratis warmtescan aan.

Goede isolatie in je huis zorgt voor comfort, een lagere energienota en geeft ook nog eens winst voor het milieu. Niet alle huizen hebben een goede isolatie. Als je meer inzicht wilt  hebben waar de warmte ‘weglekt’ in je huis  dan kun je dit met warmtebeeldfoto’s in beeld laten brengen. De infraroodfoto’s tonen de plekken waar slechte isolatie zit of warmte weglekt. Stichting Duurzame Vecht beschikt over professionele warmtecamera’s. Onze energie adviseurs komt langs met de camera en kan na afloop de resultaten tonen. De foto’s worden later per mail verstuurd. 

 Ben je geïnteresseerd? Geef dan je contactgegevens via het formulier op deze pagina aan ons door. Dan houden we je op de hoogte als we in jouw buurt komen.

Wat is een warmtebeeld?

Een warmtebeeldcamera registreert infrarood licht en maakt dit zichtbaar. Hierdoor is te zien waar warmte of kou zich bevindt. Daarmee wordt direct inzichtelijk waar de woning warmte verliest en waar maatregelen toegepast kunnen worden. Wel zo handig als u wilt verduurzamen!

FLIR7357

Deze foto’s laten bijvoorbeeld zien dat spouwmuurisolatie werkt (woning midden toegepast) en ook is zichtbaar dat bij de aansluiting dak-muur warmte verloren gaat.

De mogelijkheid om foto’s te maken duurt tot ongeveer begin maart. Omdat de temperaturen buiten dan weer stijgen, werkt de warmtebeeldcamera niet meer optimaal. Ideaal is een warmteverschil van minimaal 15 graden.

Ben jij naast de warmtescan ook geïnteresseerd in andere energiebesparende maatregelen?  Maak dan een afspraak bij ons energieloket.

Kijk voor meer informatie over de warmtebeeldcamera ook bij milieucentraal – warmtebeelden

Wachtlijst

Wegens het grote aantal aanmeldingen nemen we geen nieuwe aanvragen meer aan voor dit seizoen. 

Wil je wel verder met energie besparen? Neem dan contact op met ons energieloket voor een gratis energiegesprek of een betaald advies.

https://duurzamevecht.nl/energieloket/

Aanmelden interesse warmtebeeld