Acties

Een overzicht van de acties van Stichting Duurzame Vecht 

Kom in actie!

Warmtebeeld van je huis

Wil je weten waar je huis warmte lekt? Laat een warmtebeeld-foto van je huis maken.

Een warmtebeeldcamera registreert infrarood licht en maakt warme en koude delen zichtbaar. Zo wordt direct duidelijk waar de woning warmte verliest. En is het ook duidelijk waar maatregelen genomen kunnen worden. Wel zo handig als je wilt verduurzamen!

Op de speciale pagina over de actie met de warmtebeeldcamera lees je er meer over en kun je je aanmelden voor het maken van een foto. 

Lees hier verder … 

Meet de luchtkwaliteit in je huis

Met een CO2 -meter meet je hoe schoon het binnenklimaat is van je huis. Zowel  de hoeveelheid koolzuur gas (CO) in de lucht als de relatieve vochtigheid en de temperatuur wordt gemeten. 

De meting geeft informatie over de zuiverheid van de binnenlucht. Via Duurzame Vecht kun je ongeveer een week een CO2-meter lenen. Deze wordt gehaald en gebracht door een energieambassadeur van de stichting.

Op onze speciale pagina lees je er meer over en kun je  je aanmelden voor de actie.

Lees hier meer … 

Enquête Duurzame Vecht

Stichting Duurzame Vecht wil graag weten wat inwoners van de gemeente Stichtse Vecht bezighoudt als het gaat over duurzaamheid. Wat zijn jouw wensen? Wat heb je nodig om aan de slag te gaan met het onderwerp? Hoe kom je in actie? Help ons een handje door het invullen van deze vragenlijst. De vragenlijst is anoniem.

Klik hier voor de vragenlijst …