Energie opwekken

Hier vind je informatie over het opwekken van energie. Denk aan zonnepanelen, windenergie, zonnevelden. We werken samen met Energiecoöperatie 2030.nu als het gaat om het opwekken van energie. Lees hieronder meer over de projecten. 

 

Energiecoöperatie 2030.nu

Bekijk hier de film over de samenwerking met 2030.nu. 

De voorzitters van Stichting Duurzame Vecht en energiecoöperatie 2030.nu kijken gezamenlijk terug naar het afgelopen jaar. Wat hebben we allemaal gedaan en hoe verloopt de samenwerking? Daarbij kijken ze ook vooruit. Want er staat voor 2024 nog meer samenwerking op het programma.

Bekijk hier de film van de voorzitters die in gesprek gaan met Annet Koops. Ze praten over de samenwerking met de gemeente en met elkaar. Ook wordt er een blik in de toekomst geworpen.

 

Over 2030.nu

De energiecoöperatie 2030.nu is begin 2018 opgericht in Stichtse Vecht om een belangrijke bijdrage te leveren aan de lokale energietransitie. Lokaal gaan we de energie opwekken die we nodig hebben. Inwoners en lokale bedrijven participeren bij de totstandkoming en worden (mede)eigenaar. 

De potentie om lokaal energie op te wekken door middel van zonnedaken, zonnevelden en andere coöperatieve projecten is enorm en er moet ook veel gebeuren om de hoge ambitie te halen om in 2030 energieneutraal te worden. Sinds 2023 is er een intensievere samenwerking met de Stichting Duurzame Vecht ontstaan. Beiden willen de krachten bundelen om de energietransitie te versnellen.

De projecten die gaan over het opwekken van energie in de gemeente Stichtse Vecht staan nu nog op de website van de energiecoöperatie 2030 zelf. 

Hier de link naar de energiecoöperatie 2030.nu

Aanmelding succesvol

Je aanmelding voor debijeenkomst is ontvangen. Straks krijg je een bevestiging per mail. Let op dat deze ook in de SPAM terecht kan komen.

Via de mail houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen en andere belangrijke mededelingen.

Je mag de pop-up nu sluiten.

Aangemeld voor de workshops

Je bent aangemeld voor de workshops

Straks krijg je een bevestiging per mail. De dag van de workshops krijg je nog een herinnering. Het kan zijn dat hier dan nog een gewijzigde tijd in staat.

Je kan deze pop-up nu sluiten.

Het formulier is succesvol verstuurd. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Als je die over een half uur nog niet ontvangen, kijk dan eerst even in je SPAM box.

Staat het daar ook niet in, neem dan contact op via de mail: warmtebeeld@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten.

 

Met vriendelijke groet

Stichting Duurzame Vecht

Formulier verzonden

Het formulier is succesvol verstuurd. 

Straks krijg je een bevestiging per mail met de ingevulde antwoorden. Daarna gaan we op zoek naar een energie ambassadeur voor jouw gesprek. Deze zal dan contact met je opnemen over de verdere gang van zaken.

Als je binnen twee dagen geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op via de mail: energieloket@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten je gaat dan terug naar het energieloket.

Met vriendelijke groet

Energieloket Duurzame Vecht

Aanvraag Energie gesprek

Ik wil graag een energie gesprek met een energie ambassadeur aanvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies