Informatiebijeenkomsten

Er staan diverse informatiebijeenkomsten gepland voor inwoners van Stichtse Vecht. Onderwerp is het nemen van duurzame maatregelen waarmee de gas- en elektriciteitsrekening naar beneden kan. Zowel hybride warmtepompen als ook zonnepanelen en isolatie komen aan de orde. De kernen en wijken die binnenkort aan de buurt zijn, zijn Kockengen, Loenen aan de Vecht, Broekland in Breukelen en Nieuwer ter Aa. De bijeenkomst in Maarssenbroek staat voor dit najaar op de agenda.

In de schijnwerpers

Het onderwerp duurzaamheid staat volop in de schijnwerpers. Dat blijkt ook wel uit de resultaten van de inkoopactie hybride warmtepompen die momenteel loopt in Stichtse Vecht. Veel inwoners zijn bezig met het nemen van duurzame maatregelen. Met het organiseren van de bijeenkomsten wordt tegemoet gekomen aan de vragen vanuit de kernen en wijken. 

Welkom

De uitnodiging voor de bijeenkomsten in de kernen zullen zoveel mogelijk via wijkcommissies en buurtraden worden verspreid. Ook via de VAR en sociale media zal er aandacht voor zijn. 

Alle bijeenkomsten zijn gratis.

De informatiebijeenkomst duurzaamheid in Loenen aan de Vecht van Stichting Duurzame Vecht is op 13 juni. Onderwerp is het verduurzamen van woningen. De hybride warmtepomp, zonnepanelen, isolatie van muren, vloer en dak zullen worden besproken.

Lees hier verder …

 • Datum: 13 juni 2022
 • Tijd: 20.00 uur
 • Locatie: Cultureel centrum ‘t Web, Spinnerie 15, 3632 ET Loenen aan de Vecht

Om duurzame maatregelen onder de aandacht te brengen en toe te lichten organiseert Stichting Duurzame Vecht een informatieavond in Nieuwer ter Aa. De hybride warmtepomp, maar ook zonnepanelen en isolatie van vloer, dak en muur komen aan de orde.

Lees hier verder …

 • Datum: 20 juni 2022
 • Tijd: 20.00
 • Locatie: Dorpshuis Ons Genoegen, Doude van Troostwijkstraat 20, 3626 AV Nieuwer Ter Aa

Informatiebijeenkomst Breukelen - Broekland

Deze zomer zal er ook voor de wijk Breukelen – Broeckland een informatie bijeenkomst gepland worden.

Hierover volgt later bericht.

 • Datum: nog niet bekend
 • Tijd: nog niet bekend
 • Locatie: nog niet bekend

Vorige bijeenkomsten

Om duurzame maatregelen onder de aandacht te brengen en toe te lichten organiseert Stichting Duurzame Vecht een informatieavond in Kockengen. De hybride warmtepomp, maar ook zonnepanelen en isolatie van vloer, dak en muur komen aan de orde.

Lees hier verder …

 • Datum: 17 mei 2022
 • Locatie: Restaurant “Old School”, Wagendijk 43, 3628 ES Kockengen

Wijkinformatie

Van diverse kernen of wijken zijn informatiebladen gemaakt. Kijk op onze speciale pagina of jouw kern of wijk er al bij staat.

Algemene informatiebladen

Als je je vooraf al wilt inlezen over bepaalde onderwerpen, kijk dan op onze speciale pagina met informatiebladen.