Waardebon cadeau voor huurders in Stichtse Vecht

Geschreven door:

De gemeente Stichtse Vecht heeft een actie voor huurders om ze te helpen met het nemen van duurzame maatregelen in huis. Zij kunnen een gratis waardebon ontvangen waarmee ze korting krijgen op tochtstrips, radiatorfolie en andere energiebesparende producten. Zo wordt energie besparen nog makkelijker!

Huurders kunnen een bon ter waarde van 80 euro krijgen. Het doel van de actie is mensen te stimuleren energiebesparende producten aan te brengen in het huis. Door het nemen van verschillende maatregelen bespaart een gemiddeld huishouden toch al snel tientallen euro’s per jaar. Denk aan het plakken van radiatorfolie achter de verwarming, het aanbrengen van tochtstrips bij deuren of plaatsen van ledlampen. Eenvoudige maatregelen die goed zijn voor de portemonnee. En die besparingen gelden dus jaar in jaar uit!

Hoe krijg je de gratis bon?

De gratis waardebon is bedoeld voor de aanschaf van de energiebesparende producten bij de grotere bouwmarktketens. Denk aan Gamma, Praxis en Karwei. Zowel online als in de winkels. Om de bon te krijgen, ga je naar de site van het regionale energieloket. Daar kun je de waardebon aanvragen. Heb je hulp nodig met het inwisselen van de bon? Stuur een mail naar info@duurzamevecht.nl dan helpen wij je verder.

Wees er snel bij want: op=op!

De actie duurt nog zolang er bonnen zijn. Dus meld je snel, want op = op. Ben je geen huurder maar eigenaar van een woning? Dan kun je helaas niet aan deze actie meedoen. Er is wel een actie geweest voor woningeigenaren, maar die waardebonnen zijn helaas al op. Mocht je wel tips en adviezen voor energiebesparing willen hebben? Meld je dan aan voor een energiegesprek bij het energieloket van Stichting Duurzame Vecht. Dat is een prima ingang voor besparingen die goed zijn voor het milieu en de portemonnee.

Meer weten?

Meer informatie over de actie? Hulp nodig bij hoge energiekosten? Kijk dan hier.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aanmelding succesvol

Je aanmelding voor debijeenkomst is ontvangen. Straks krijg je een bevestiging per mail. Let op dat deze ook in de SPAM terecht kan komen.

Via de mail houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen en andere belangrijke mededelingen.

Je mag de pop-up nu sluiten.

Aangemeld voor de workshops

Je bent aangemeld voor de workshops

Straks krijg je een bevestiging per mail. De dag van de workshops krijg je nog een herinnering. Het kan zijn dat hier dan nog een gewijzigde tijd in staat.

Je kan deze pop-up nu sluiten.

Het formulier is succesvol verstuurd. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Als je die over een half uur nog niet ontvangen, kijk dan eerst even in je SPAM box.

Staat het daar ook niet in, neem dan contact op via de mail: warmtebeeld@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten.

 

Met vriendelijke groet

Stichting Duurzame Vecht

Formulier verzonden

Het formulier is succesvol verstuurd. 

Straks krijg je een bevestiging per mail met de ingevulde antwoorden. Daarna gaan we op zoek naar een energie ambassadeur voor jouw gesprek. Deze zal dan contact met je opnemen over de verdere gang van zaken.

Als je binnen twee dagen geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op via de mail: energieloket@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten je gaat dan terug naar het energieloket.

Met vriendelijke groet

Energieloket Duurzame Vecht

Aanvraag Energie gesprek

Ik wil graag een energie gesprek met een energie ambassadeur aanvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies