Webinar Duurzame Vecht

Op 10 december 2020 was er een online-bijeenkomst over energiebesparing voor de wijk Oud Zuilen. 

In het webinar gaan we in op het toepassen van energiebesparende maatregelen voor de woning. Hoe kan het gas en elektra verbruik verminderd worden? Hier geven wij antwoord op. We behandelen de meest voorkomende woningen in de wijk door voorbeeldwoningen in beeld te brengen. Verder bieden we informatie over de alternatieven voor aardgas en de plannen van de gemeente. En om het makkelijk te maken hebben wij een zonnepanelenactie opgezet. Hierover wordt ook meer verteld.

Vragen

Er was ruimte voor het stellen van vragen. De vragen werden indien mogelijk direct beantwoord door een team van energieambassadeurs of worden later toegevoegd aan de site.

Het webinar is bedoeld voor inwoners van Oud Zuilen. Maar is ook zeer zeker interessant voor anderen die zich met energiebesparing in hun wijk bezighouden.

Vorige webinars

Er zijn inmiddels een aantal succesvolle webinars gehouden voor verschillende wijken in de Gemeente Stichtse Vecht. Deze edities zijn onder op deze pagina terug te kijken.

In 2021 zullen wij meer webinars geven. Als je op de hoogte wilt blijven kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zie hiervoor de link onder aan deze pagina.

Oud Zuilen wijk informatie

Er is voor de wijk Oud Zuilen een speciaal informatieblad gemaakt. Met alle mogelijke details over woningen en energie besparen in beeld. 

Bekijk hier het webinar van 10 december over Oud Zuilen

Video afspelen

Vorige webinars

Informatie filmpjes