Duurzame Vecht en MEC Maarssen openen energieloket Stichtse Vecht

Geschreven door:

Voor informatie over verduurzamen van je huis, voor alle vragen over energiebesparen en nog veel meer groens ga je naar het energieloket. Dat kan vanaf 14 april live bij het MEC Maarssen. Daar opent Stichting Duurzame Vecht een energieloket dat wekelijks op vrijdag te bezoeken is. Voor het krijgen van directe antwoorden op vragen over duurzaamheid.

De wens om een fysieke plek in Stichtse Vecht te openen was er al langere tijd. Het MEC Maarssen lijkt een juiste plaats te zijn. Daar heerst al een groene duurzame sfeer en de weg naar het Reigerskamp 197 is bekend bij vele inwoners van de gemeente. Nu verduurzamen van woningen voor veel mensen belangrijk is, is dit het uitgelezen moment op het loket te openen.

Presentje

Vrijdag 14 april is het zover. Dan kun je elke vrijdag in het MEC in Maarssen terecht voor al je vragen over energie besparen en het verduurzamen van je huis. Van 10.00- 13.00 zit er een energieambassadeur van Stichting Duurzame Vecht klaar om al je vragen te beantwoorden. Er zijn geen kosten aan het bezoek verbonden. De eerste tien bezoekers ontvangen een presentje.

Waardevol advies

Dus heb je vragen over spouwmuurisolatie? Wil je weten waar je aan moet voldoen als je een duurzame subsidie wilt aanvragen? Benieuwd hoe een warmtepomp werkt? Kom langs bij het energieloket Stichtse Vecht. Voor waardevol advies en betrouwbare informatie. Een afspraak maken is niet nodig.

Openingstijden 2024

Nieuwe tijden energieloket 2024:

-MEC: elke eerste vrijdag van de maand tussen 10.00 en 13.00 uur
(Reigerskamp 197, Maarssenbroek)
–Brugwachtershuisje: elke woensdag tussen 10.00 en 13.00 uur
(Breedstraat 2, Maarssen-dorp)

Meer weten?

Wil je op andere dagen vragen stellen over verduurzamen van woningen? Stuur dan een mailtje naar info@duurzamevecht of kijk op de site bij bijvoorbeeld de informatiebladen. Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk energiegesprek met één van onze vrijwillige energie-ambassadeurs. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis. Het kan zowel online als bij je thuis worden gehouden. Klik hier.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aanmelding succesvol

Je aanmelding voor debijeenkomst is ontvangen. Straks krijg je een bevestiging per mail. Let op dat deze ook in de SPAM terecht kan komen.

Via de mail houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen en andere belangrijke mededelingen.

Je mag de pop-up nu sluiten.

Aangemeld voor de workshops

Je bent aangemeld voor de workshops

Straks krijg je een bevestiging per mail. De dag van de workshops krijg je nog een herinnering. Het kan zijn dat hier dan nog een gewijzigde tijd in staat.

Je kan deze pop-up nu sluiten.

Het formulier is succesvol verstuurd. Als het goed is ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail.

Als je die over een half uur nog niet ontvangen, kijk dan eerst even in je SPAM box.

Staat het daar ook niet in, neem dan contact op via de mail: warmtebeeld@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten.

 

Met vriendelijke groet

Stichting Duurzame Vecht

Formulier verzonden

Het formulier is succesvol verstuurd. 

Straks krijg je een bevestiging per mail met de ingevulde antwoorden. Daarna gaan we op zoek naar een energie ambassadeur voor jouw gesprek. Deze zal dan contact met je opnemen over de verdere gang van zaken.

Als je binnen twee dagen geen reactie hebt ontvangen neem dan contact op via de mail: energieloket@duurzamevecht.nl

Je kan deze pop-up nu sluiten je gaat dan terug naar het energieloket.

Met vriendelijke groet

Energieloket Duurzame Vecht

Aanvraag Energie gesprek

Ik wil graag een energie gesprek met een energie ambassadeur aanvragen.

Deze website maakt gebruik van cookies